Muguri de brad

Muguri de bradSuferiti de dureri articulare și lombare, de dureri musculare sau dureri de cap și migrene? Un remediu luat din natura va poate alunga toate aceste dureri.

Pulberea stabilizată de muguri de brad este un aliment geriatric, cu acțiune remarcabilă de reconstrucție a oaselor și articulațiilor, de combatere a osteoporozei, de reînnoire a sângelui și de curățare a tubului digestiv. Are un efect rapid asupra durerilor articulare și reumatice, asanează organismul, stimulează gonadele și ne ajută să menținem o greutate corporală potrivită.

Prin acțiunea să excepțională, pulberea stabilizată de muguri de brad ne transferă tinerețea și frumusețea magică a bradului. De ce ar avea nevoie xcei sănătoși de acest produs luat din natura? Pentru că în compoziţia pulberii de muguri de brad se găsesc cantităţi importante de calciu, siliciu, magneziu, sulf, fier, cupru, caroten şi vitaminele C, B1, B2, E, PP, K.

Acest produs poate fi administrat cu încredere deoarece este un aliment geriatric, obținut în condiții organice, la temperatură ambiantă, fără utilizarea substanțelor chimice de sinteză. Pulberea stabilizată de muguri de brad și procedeul de obținere sunt înregistrate la Oficiul de Stat pentru Invenții și Mărci – București.

Pulberea stabilizată de muguri de brad se ia de trei ori pe zi, câte o linguriță plină, înainte cu 15 minute de mesele principale. E recomandabil să se țină sub limbă și să se amestece cu saliva din gură 10 minute, după care se înghite cu apă. Nu are efecte adverse dacă se ia în cantitate mai mare (fiind un produs natural 100%) și nici dacă se ia după masă. Diferențele se manifestă doar prin creșterea sau scăderea eficienței.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *