Cuarț filtre apă

Cuarț filtre apăCuarț filtre apă, utilizat în filtrele pentru piscină
Produsul cuarț filtre apă este folosit pentru echiparea filtrelor pentru piscine sau bazine de înot, acesta asigurând filtrarea apei, înlăturând particulele nedorite și impuritățile din apă. O casă cu piscină este foarte atrăgător, însă deținătorii de piscină trebuie să aibă foarte mare atenție la întreținerea instalațiilor de piscină și să folosească produsul cuarț filtre apă. O filtrare corespunzătoare va garanta o întreținere eficace a piscinei!

Produsul cuarț filtre apă este defapt nisip cuarțos, cu granulații diferite și selectate, cu un conținut de dioxid de siliciu de min. 90% și se poate folosi la orice tip de filtru: deschis, închis, single sau multi media. Produsul cuarț filtre apă poate fi util pentru prevenirea înnisipirii puțurilor forate, a drenurilor sau izvoarelor, dar se utilizează și ca material filtrant în instalațiilor de tratare a apelor de suprafață.

Este foarte important ca nisipul filtrant ar trebui înlocuit odată la 1-3 ani, deoarece chimicalele pentru piscine tind să acumuleze deșeuri în timp ce igienizează, iar nisipul din filtru devine din această cauză lipicios și mai puțin eficient pe măsura ce trece timpul. Pentru cei care folosesc clorină sau sare, se recomandă schimbarea filtrelor cu nisip filtrant odată la 3 ani, pentru că clorina are capacitatea de a oxida și de a înlătura deseurile.
Pentru înlocuirea nisipului din filtru trebuie să scurgeți mai întâi apa din rezervor, să înlăturați nisipul vechi, să umpleți rezervorul cu apă până la jumatatea acestuia, după care să adăugați nisipul special pentru filtru. Cantitatea de nisip pe care trebuie să o adăugați este de obicei scrisă pe rezervor. La sfârșit trebuie să lăsați apa să se învârte cam 30 de minute și să vă asigurați că nu există scurgeri înainte să dați drumul filtrului să funcționeze normal.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *