cazare in Cluj 2

Cazare in Cluj

Cazare in Cluj

Ai cautat cazare in Cluj, dar esti interesat si de cazare in apropiere de Cluj, intr-o atmosfera mai linistita decat in oras? Poti opta pentru servicii de calitate si acomodare a pensiunilor si hotelurilor chiar si in apropiere de Cluj-Napoca.
Comuna Floresti, de langa Cluj, ofera numeroase obiective turistice si unitati de cazare, dintre care il amintim West City Hotel Floresti, primul design hotel din Romania, care combina designul contemporan cu cele mai inovative tehnici din industria hoteliera.

Este o alegere optima pentru cei care cauta un loc de cazare in Cluj, amenajat rafinat intr-o maniera avangardista, incepand de la structura cladirii pana la cel mai mic detaliu de amenajare. Acest hotel de 4 stele ofera o gama larga de servicii de o calitate superioara si este dotat conform ultimelor standarde.
Comuna Gilau, situat la 18 km de Cluj-Napoca, la poalele Muntilor Apuseni, se bucura de o fumusete si a mare varietate a peisajului.

Clujenii adeseori sunt refugiati de aglomeratia si zgomotul orasului pe malurile afluentilor a Somesului Mic, unde sunt amplasate in jur de 500 de case de vacanta. Pe langa actractiile turistice naturale, Gilaul dispune si de obiective istorice: castrul roman, castrul medieval, biserica de lemn din Somesu Rece. Tot in Gilau se afla Vila Gong, intr-o zona linistita si placuta, ce dispune de 22 camere spatioase si confortabile, dotate cu bai proprii, balcon, TV si acces internet gratuit, o sala de conferinta si o bucatarie proprie.

Un alt tip de cazare in Cluj ar fi Popasul Turistic Silva Faget, cu 2 stele, un important zona de agrement al municipiului Cluj-Napoca, situat langa padurea Faget. Este un loc ideal pentru oraseni pentru a petrece momente de relaxare intr-un cadru natural de exceptie. In sezon sunt locuri de cazare de tip camping si cazare in casute de 2 stele.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *