Amplificator cuantic

amplificator cuanticAmplificator cuantic

Utilizarea unui amplificator cuantic reduce o paletă largă de costuri
Cheltuielile unei gospodării ne pot aduce bătăi mari de cap. Trăim într-o societate consumeristă și ne dorim un trai cât mai bun pentru noi și urmașii noștri. Un amplificator cuantic este soluția ideală pentru a reduce o paletă largă de costuri care intervin în viața de zi cu zi.

Care sunt costurile pe care le poate reduce un amplificator cuantic? În primul rând, amplificatorul poate să fie folosit în mai multe medii și acesta este un avantaj major. Costurile legate de consumul mașinilor, unor agregate mari, costurile ce intră sub incidența unei locuințe, consumul de gaz sau armonizarea și energizarea locuințelor, toate aceste cheltuieli sunt amortizate de acest produs inovativ.

Având o greutate de doar câteva grame și un diametru de câțiva centimetri, amplificatorul cuantic beneficiază de garanție timp de doi ani, existând și posibilitatea de retur până în 30 de zile. Aplicațiile măsurate dovedesc reducerea semnificativă a consumului de combustibil al mașinilor, consumul gazului din locuințe, consumul centralelor, este eficient și în armonizarea energetică a locuinței, irigații sau instalațiile de alimentare cu apă.

Principiile construirii unui amplificator cuantic îmbină tehnologia, elemente tehnice din fizică și medicina tibetană. Poluarea electromagnetică, inițiată de stilul nostru de viață distructiv, poate fi atenuată cu dispozitive speciale, menite să reducă consumul imens pe care omenirea îl face. Un astfel de dispozitiv este amplificatorul, care este foarte ușor de montat însă efectele sale sunt complexe și vizibile.

Fabricat în mai multe mărimi și forme, produsul se potrivește unor nevoi complexe. Poate fi instalat în automobile, camioane sau furgonete, locuință și chiar pe sistemul de irigare al fructelor și legumelor. Invenția acestui produs are ca scop și stimularea particolelor subatomice, fiind compusă din elemente magnetice, elemente neferoase și pământuri rare, ce reduc cu până la 60% consumul corpului plasmatic al combustibililor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *